Agence Leroy

Uw immobiliën makelaar in
De Panne sinds 1928.

Hartelijk welkom op onze website.


Kantoorfoto Agence Leroy in De Panne
Vind mijn vakantiewoning

Vind mijn vakantiewoning

Vind mijn droomwoning

Vind mijn droomwoning

Ontdek onze diensten

Ontdek onze diensten

1

Ontdek de charme van onze appartementen aan zee, jouw ideale toevluchtsoord voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie aan zee.

2

Ontdek de betovering van wonen aan de Belgische kust. Van moderne appartementen tot sfeervolle woningen met gegarandeerde meerwaarde, wij bieden een uniek aanbod voor wie op zoek is naar een eigen stukje paradijs in De Panne.

3

Het immobiliënkantoor Leroy is een dynamisch en goed gestructureerd bedrijf waar het beheer van gebouwen een belangrijke plaats heeft ingenomen. Wij beheren een 70-tal gebouwen waarvan sommige de 100 eenheden overtreffen.

Gevestigde waarde in De Panne en omstreken

slider image

Verhuur

U wenst een vakantieappartement te huren in De Panne? Wij bieden u een waaier van 300 moderne, verzorgde en goed uitgeruste vakantieverblijven: studio’s, appartementen en villa’s met meerdere slaapkamers. Huur per maand, 14 dagen, week, mid-week of weekend.

Verkoop

U zoekt een appartement, woning of studio te koop in De Panne? Een rijk en goed bijgehouden bestand van meer dan 200 panden en gronden, met ondersteuning door een bekwaam verkoop team en intense publiciteit.

Beheer van gebouwen

Wij beheren een 70-tal gebouwen in De Panne. Juridisch, boekhoudkundig, financieel en technisch beheer. Professionele syndicus met een eigen technische dienst 24/24.

Verzekeringen

Brandverzekeringen met volledige dienstverlening.

Schoonmaak

Onze eigen poetsdienst staat in voor de schoonmaak van de gebouwen in beheer en voor de schoonmaak van vakantie appartementen, een offerte op maat kan worden aangevraagd.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 502063 (Erkend in België)
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)